L’assemblea d’ACR decideix per unanimitat la seva continuïtat

22-06-2010

ACR ha celebrat l’assemblea de juny, amb els objectius principals de valorar la feina feta des del 2007 i decidir si el grup es presentaria a les eleccions municipals del 2011.

Valoració de la feina feta: tenint en compte que un dels principals objectius d’ACR és informar a la població del què passa a Rubí i a l’Ajuntament i de com aquestes coses afecten als seus ciutadans i ciutadanes, es consdiera que aquesta feina s’ha fet correctament i se’n treu una valoració positiva, ja que a nivell de difusió s’han fet moltes notes als diaris, anuncis i comunicats sobre temes clau i importants per a Rubí. A més, s’ha renovat la web, un tema pendent des de feia temps. També es valora positivament el fet de que, sovint, ACR ha generat debat social i polític sobre temes que podrien haver passat desapercebuts, com per exemple el tema de l’Escardívol, els abocadors, etc.  Respecte al POUM, el tema estrella de les últimes setmanes, ACR creu que s’ha fet tot el que es podia des del grup, però és conscient de que el tema no acaba amb l’aprovació del Pla, i que caldrà seguir treballant per assegurar que tota la informació arribi com cal a tots els ciutadans un cop es comencin a definir accions més concretes sobre el territori del municipi. Finalment, a partir de la feina feta, ACR considera que s’ha demostrat que es pot fer política d’una altra manera, al marge dels partits tradicionals.

Durant la valoració també s’han destacat punts a millorar, com per exemple el contacte amb les entitats i AAVV o les relacions amb els partits polítics. Sent conscients d’aquestes mancances s’ha parlat de crear grups de treballs que es centrin en temes específics per tal de ser més eficients, en aquest sentit animem als ciutadans interessats a formar part d’un dels grups.

Respecte a la pregunta de si ACR havia de continuar o no, s’ha considerat que a Rubí és necessària la presència d’un grup alternatiu als partits tradicionals i amb un estil al que s’ha portat fins ara a ACR. Per tant, i per unanimitat de tots els presents a l’assemblea, ACR es tornarà a presentar a les eleccions del 2011. Respecte a la llista electoral encara no s’ha definit res, ja que ara mateix no es considera una prioritat dintre del programa i ritme de treball d’ACR.

Finalment, s’ha recordat que trimestralment es fan assemblees per anar revisant la feina feta i millorar-la, prendre decisions importants, i també per animar a nous rubinencs i rubinenques a participar.

ACR

Share

    Comentaris

Nom

Comentari