Estudi Diputació: “Imatge i balanç de la Gestió Municipal” a Rubí

La Diputació de Barcelona ha realitzat un estudi per avaluar la satisfacció dels ciutadans de Rubí envers la gestió Municipal, mitjançant una enquesta telefònica a 800 majors d’edat. Segons el document “La selecció d’individus a entrevistar s’ha realitzat en funció de la distribució de la població resident al municipi i per quotes de sexe, edat i districte. La mostra final de 800 individus comporta un marge d’error per als resultats globals de + 3,5% per un interval de confiança del 95,5%.”
Si voleu llegir l’estudi cliqueu a: Estudi Diputació Barcelona 2010 (626 downloads)
Índex de l’estudi:
INTRODUCCIÓ – FITXA TÈCNICA pàg. 3
1. VISIÓ DE LA CIUTAT pàg. 4
2. GESTIÓ MUNICIPAL pàg. 15
3. RESIDENTS NO COMUNITARIS pàg. 36
4. ÚS DE LA CIUTAT pàg. 42
5. HÀBITS INFORMATIUS I DE COMUNICACIÓ pàg. 46
6. NOVES TECNOLOGIES pàg. 55
7. ELS ENTREVISTATS pàg. 57
Share

    Comentaris

Nom

Comentari