Nota ACR: sobre Duet Sports i Assemblea d’estratègia electoral‏

Nota d’ACR, 21 de setembre de 2010

Posicionament d’ACR respecte del nou Centre Esportiu Municipal del 25 de Setembre

Des d’ACR celebrem i trobem positiu i necessari que a partir de la setmana que ve a la zona sud de Rubí hi hagi un centre esportiu municipal, el que s’inaugurarà al barri del 25 de Setembre.

Aprofitem per deixar clar que lamentem que durant molts anys per una mala planificació i gestió de la ciutat deguda als Governs anteriors la nostra ciutat amb més de 60.000 habitants  només disposés d’una única zona esportiva amb serveis de natació al nord, la de Can Rosés.

Tot i així cap representant d’ACR assistirà a la inauguració d’aquest nou centre per coherència a la revindicació que va fer ACR durant del 2005 al 2007 junt amb altres entitats i partits de Rubí sobre la ubicació d’aquest centre esportiu. ACR segueix pensant que la col.locació d’aquest centre ocupant 4.200 m2 del Parc de la Pau i la Natura fa malbé un dels parcs més grans de Rubí, i que existia una solució alternativa per posar aquest equipament sense impactar el parc.  Es tracta d’uns terrenys propers de més de 5.000 m2 en la zona de nou desenvolupament urbanístic de Cant Sant Joan, prop del Lidl. 

Lamentem que el Govern encapçalat pel PSC no fes cas a aquestes revindicacions i que alhora gestionés, sota el nostre punt de vista, de forma irregular el canvi d’ubicació de l’equipament, de Cova Solera al barri del 25 de Setembre, sense fer de nou un concurs com obliga la llei quan el plec de condicions del projecte ha canviat tant sustancialment, com va passar. 

Tampoc entenem com el nostre Ajuntament ha permès que aquest centre es construís sense fer aprofitament de les energies renovables. Com en altres equipaments de natació, s’hauria d’haver condicionat el projecte a posar plaques solars, i més quan som un Ajuntament subscrit al Pacte de Sostenibilitat Municipal que té com un dels objectius reduir les emissions de CO2. 

Assemblea Oberta sobre l’estratègia electoral 

Davant la  proposta rebuda d’un altra formació política d’estudiar fer una coalició electoral per a les eleccions municipals del proper maig del 2011. I vist que ja cal anar definint aquests aspectes i atès el sistema de presa de decisions que fixa el nostre codi ètic. 

ACR convoca una assemblea oberta el proper  dilluns 27 de setembre a les 20h a l’Ajuntament per decidir si ACR inicia o no un procés de negociacions de cara a formar una coalició electoral pel 2011. 

Ja fa uns mesos que existeix un debat intern respecte d’aquest tema i ara creiem que cal prendre una decisió. Les persones que no puguin assistir a l’assemblea presencialment podran comunicar el seu posicionament per correu electrònic. 

Jordi Giménez en nom d’ACR

Share

    Comentaris

Nom

Comentari