L’assemblea d’ACR decideix no formar part de cap coalició electoral

28 setembre 2010, 1 comentari
Categories: Destacat, Notes de premsa

Nota d’ACR, 28 de setembre de 2010

Els assistents a l’assemblea d’Alternativa Ciutadana de Rubí (ACR) celebrada ahir van decidir per unanimitat no iniciar cap tipus de negociació amb EUiA i ICV per conformar una coalició de cara a les eleccions municipals de l’any vinent. En el decurs de l’assemblea es van comentar les dues reunions mantingudes amb membres dels dos partits esmentats i es va remarcar la disposició d’ACR a parlar i consensuar accions sobre qüestions polítiques que afectin la nostra ciutat, tant abans com després de les eleccions en cas d’obtenir representació municipal. Però sobre la possibilitat de conformar una coalició electoral totes les argumentacions van ser contràries, fonamentalment per les diferències existents entre el funcionament  d’ACR i el dels partits polítics, al marge dels acords o sintonies en diverses qüestions.

La posició d’Alternativa Ciutadana de Rubí s’ha decantat sempre cap a una possible candidatura unitària en les eleccions locals amb una base social àmplia i diversa més enllà dels partits polítics, però mai s’ha pensat en una simple suma de sigles. La possibilitat de sumar els diversos electors i obtenir així més regidors i regidores no es va considerar ni factible ni respectuosa cap als electors que van fer confiança a ACR en els comicis de 2003 i 2007. En aquest sentit, es va considerar que la majoria dels votants d’Alternativa Ciutadana donen suport a una manera diferent de fer política i de participar en les qüestions que afecten la nostra ciutat.  Temes importants  com les remuneracions dels polítics, la pressa de decisions de manera assembleària o el codi ètic de la formació política van ser altres arguments molt repetits en el decurs de l’assemblea d’ACR.

Alternativa Ciutadana de Rubí

Share

    Comentaris

1 comentari, Afegir comentari
  1. Jordi
    29 setembre 2010, 9:20

    Ben fet! si no ja no seria ACR!

Nom

Comentari