Article per a la Ciutat – octubre 2010

03 octubre 2010, Afegir comentaris
Categories: Notes de premsa, Urbanisme

Mal estat places i jocs infantils

ACR ha demanat al Govern Municipal PSC-ERC que solucioni i arregli els problemes deguts al deteriorament en que es troben el mobiliari i els jocs infantils de diverses places i parcs de Rubí.

ACR ha comprovat directament que la Pl. Figueras, la Pl. Onze de Setembre, la Pl. Lluís Companys, la Pl. Constitució, la Pl. Progrés i la Pl. Pearson, tenen els gronxadors i les tanques en mal estat.

Considerem que s’ha d’acturar ràpid perquè és preocupant el deteriormanet dels jocs infantils, ja que pot suposar un perill pels nens, degut a un nul o insuficient manteniment. El perill de ferir-se amb aquests gronxadors és degut a la presència de claus sortits, a vegades rovellats, fustes trencades que han quedat amb estelles, o terres amb forats, o peces metàliques molt primes que poden tallar.

A part de la seguretat, la impressió visual que ofereixen aquests parcs degut a la manca de manteniment des de fa temps, és dolenta.

En el Ple de l’Ajuntament del 30 d’octubre de 2008, ACR ja va informar i formular una queixa i una petició de solució a l’Equip de Govern sobre aquest tema. I no ens consta que es fes res.

Per tot plegat ACR va tornar a demanar a l’Equip de Govern 1) quin és el pla de manteniment del mobiliari urbà i dels gronxadors dels parcs, existent per aquest any i pel 2011. 2) Amb quin pressupost concret compte aquest pla, i 3) que es defineixin uns criteris ben pensats per a les futures seleccions de materials i productes que s’hagin d’adquirir com a mobiliari i gronxadors pels parcs i places de Rubí, ja que per exemple l’ús del vidre com a material de tanca, fa temps que s’ha demostrat que no funciona perquè es trenca sovint.

ACR és molt conscient de la situació de crisi, però evidentment considera que l’Ajuntament no pot deixar desatesos els casos de manca de seguretat d’aquest tipus. La única resposta rebuda fins ara del Govern és que tenen un pla en marxa per a remodelar els jocs infantils però que encara no està acabat. Seguirem insistint i pressionant!

Jordi Giménez en nom d’ACR

Share

    Comentaris

Nom

Comentari