Zones Brutes per Abocaments Irregulars i Actuació del Govern

Nota ACR 10 Octubre 2010

Alternativa Ciutadana de Rubí el passat 9 de setembre va enviar al Regidor d’Ecologia Urbana i Seguretat els documents aquí sota annexats, comunicant l’existència de diversos abocaments incontrolats existents en una zona de Rubí Sud i en una zona de Can Serrafosa, com podem veure en les fotos adjuntes.

El 20 de setembre el Sr. Velasco, Regidor d’Ecologia Urbana i Seguretat ens comunicava que “realitzats els informes pertinents es faran els requeriments als propietaris per que procedeixin a la seva neteja i a la incoació de expedient  sancionador  per incompliment de la normativa de medi ambient.”

Des d’ACR valorem de forma positiva que en aquesta ocasió se’ns hagi donat una resposta ràpida i que s’hagin iniciat mesures per a resoldre aquests abocaments incontrolats que denunciavem i que degraden el paisatge urbà del municipi.

Esperem que les mesures iniciades serveixin per eliminar els materials abocats en aquestes dues zones de forma total, en farem un seguiment.

Pensem també que caldria prendre les mesures necessàries per tal que els equips d’Ecologia Urbana de l’Ajuntament detectessin d’ofici aquest tipus de situacions que maluradament es repeteixen en altres indrets de Rubíi que en diversos casos es troben en vies principals i molt concorregudes.

Des d’Alternativa Ciutadana creiem que advertir al Govern d’aquests temes és també una tasca dels Grups Municipals de l’oposició i per tant continuarem fent aportacions a l’equip de Govern sobre temes diversos que afectin a la nostra ciutat i a la seva ciutadania amb la finalitat d’augmentar la qualitat de vida, com ja venim fent també sovint en les Sessions de Control del Òrgans de Govern al final dels Plens Ordinaris formulant precs.

Sergi Garcia i Jordi Giménez en nom d’ACR

Annex:  Documents entregats al Regidor d’Ecologia Urbana i Seguretat Brutícia a Rubí - Octubre 2010 (510 downloads)

Share

    Comentaris

Nom

Comentari