El 20 de Novembre les CAV celebren la seva assemblea a Rubí

28 octubre 2010, Afegir comentaris
Categories: CAV, Democràcia, Destacat, Notes de premsa

Us anunciem que el dia 20 de Novembre, de les 10h fins a les 14h del matí tindrà lloc l’assemblea de les CAV. L’objectiu és debatre si les CAV han de seguir 4 anys més i com ho han de fer.

10 h. Rebuda als i les participants.

10,15 h. Presentació de la jornada i organització

11 h. Grups de treball

12 h. Descans

12,15 h. Intervencions convidats

13 h. Posada en comú i conclusions

—————————–

Ja fa 8 anys que alguns col∙lectius i candidatures locals de lʼesquerra alternativa del Vallès Occidental tractem de coordinar esforços per a elaborar i oferir propostes alternatives al model territorial, polític, social, urbanístic i ecològic que sʼimposa en la nostra comarca. Partim de la nostra autonomia com a grups locals arrelats a la realitat més propera, però trobem punts dʼunió en els nostres plantejaments alternatius i en les problemàtiques globals que hem dʼafrontar que van més enllà del nostre municipi.

Durant aquesta última legislatura, i fruit del treball conjunt, hem arribat al Consell Comarcal a través de la concurrència conjunta a les eleccions municipals sota el nom de Candidatures Alternatives del Vallès.
Ara és el moment de plantejar-nos, també de forma conjunta si cal reeditar aquesta coalició, qui lʼha de formar i sota quins principis cal fer-ho.
És per això que et convoquem a aquesta assemblea extraordinària de les CAV per decidir el rumb a seguir de cara a les eleccions municipals de 2011.

ACR

Share

    Comentaris

Nom

Comentari