Nota d’ACR: Assemblea de les CAV a Rubí (20/11/10)

15 novembre 2010, Afegir comentaris
Categories: CAV, Democràcia, Notes de premsa

Ja fa 8 anys que alguns col∙lectius i candidatures alternatives del Vallès Occidental, entre elles Alternativa Ciutadana de Rubí, tractem de coordinar esforços per a elaborar i oferir propostes alternatives al model territorial, polític, social, urbanístic i ecològic que s’imposa en la nostra comarca. Partim de la nostra autonomia com a grups locals arrelats a la realitat més propera, però trobem punts d’unió en els nostres plantejaments alternatius i en les problemàtiques globals que hem d’afrontar que van més enllà del nostre municipi.

Aquesta darrera legislatura varem aconseguir tenir representació al Consell Comarcal a través de la concurrència conjunta a les eleccions municipals sota el nom de Candidatures Alternatives del Vallès.Ara és el moment de plantejar-nos, també de forma conjunta si cal reeditar aquesta coalició, qui l’ha de formar i sota quins principis cal fer-ho.És per això que convoquem una assemblea extraordinària de les CAV per decidir el rumb a seguir de cara a les eleccions municipals de 2011.

En aquesta assemblea es realitzaran 3 tallers; un de comunicació, un altre d’Organització comarcal i codi de conducta conjunt i un altre de línies programàtiques.
L’Assemblea es realitzarà en el Local del Moli 21 ( C/ Molí, 21) en el barri de la Plana del Castell.

A l’assemblea han confirmat la seva assistència altres candidatures que no pertanyen a les CAV , de Llinars, Sta. Perpetua, Nou Barris i estem pendents de confirmació de Castellbisbal, Mollet i Sant Llorenç.

Alternativa Ciutadana de Rubí

Rubí, 14 de novembre de 2010

Share

    Comentaris

Nom

Comentari