Valoració pel Diari de Rubí sobre les últimes notícies del POUM

16 novembre 2010, Afegir comentaris
Categories: Destacat, Notes de premsa, Urbanisme
Etiquetes:

Nota: El Diari de Rubí ha demanat una valoració a tots els Grups Muncipals. Aquí està la nostra.

DAVANT LA SOBTADA INFORMACIÓ DE LA SUSPENSIÓ DE L’APROVACIÓ DEFINITIVA DEL POUM PER PART DE LA GENERALITAT

Per una banda Alternativa Ciutadana se sent enganyada pel Govern municipal PSC+ERC al conèixer la informació de que el nou Pla Urbanístic de Rubí no està en condicions de ser aprovat per la Comissió d’Urbanisme de la Generalitat.

Denunciem la manca de transparència del Govern municipal alhora de mantenir-nos informats als Grups de l’Oposició de l’evolució del procés del POUM tot i haver-ho demanat en l’últim Ple. Des de divendres passat hem solicitat els documents de la Generalitat i no ens els donaran fins aquest divendres, i sembla ser que no seran tots els documents relatius que existents.

Ens sentim enganyats perquè des del Govern sempre se’ns havia donat el missatge de que des d’abans de l’aprovació provisional feta el mes de juny, s’estava treballant el document del POUM junt amb els equips d’urbanisme de la Generalitat per tal de que no hi haguessin problemes de cara a l’aprovació definitiva i ens havien assegurat que l’aprovació seria com a molt tard aquest novembre.Ara hem descobert de cop que el POUM aprovat en el Ple de Juny necessita uns canvis que són prou importants ja que requeriran fer un nou text refós.

Ens preguntem ara si el cessament  del càrrec de confiança d’urbanisme, més car de la història de Rubí, Lluís Calvet, que tenia com a principal objectiu fer el POUM, té a veure també amb aquesta incomplerta i desplanificada feina en l’elaboració del POUM que ara ha sortit a la llum.

Tot plegat, al nostre entendre, és un altre reflex de la incompetència, manca de planificació i de la mala gestió del Govern Municipal amb els projectes complexos a Rubí. Només cal recordar que fa més de cinc anys que el Govern Municipal, liderat pel PSC, va iniciar el projecte del nou POUM.

Jordi Giménez en nom d’ACR

Share

    Comentaris

Nom

Comentari