Assemblea de les CAV a Rubí

19 novembre 2010, Afegir comentaris
Categories: CAV, Democràcia, Notes de premsa

Vallès Occidental a 16 de novembre de 2010

Municipals 2011: un nou repte col·lectiu des delmunicipalisme de l’esquerra alternativa

LES CANDIDATURES ALTERNATIVES DEL VALLÈS CONVOQUEN UNA ASSEMBLEAEXTRAORDINÀRIA PER DECIDIR SOBRE LA SEVA PARTICIPACIÓ A LES MUNICIPALS DE 2011


L’assemblea de caràcter extraordinari tindrà lloc a Rubí aquest proper dissabte dia 20 al matíi comptarà amb representants de les nou candidatures locals que actualment formen part deles CAV, així com de convidats d’altres candidatures del Vallès Occidental i de fora de lacomarca.Cal recordar que ja fa 8 anys que alguns col·lectius i candidatures locals de l’esquerraalternativa del Vallès Occidental tracten de coordinar esforços per a elaborar i oferirpropostes alternatives al model territorial, polític, social, urbanístic i ecològic que s’imposa enla nostra comarca. Parteixen de la seva autonomia com a grups locals arrelats a la realitatmés propera, però troben punts d’unió en els seus plantejaments alternatius i en lesproblemàtiques globals que han d’afrontar i que van més enllà dels seus respectius municipis. Durant aquesta última legislatura, i fruit del treball conjunt, han arribat al Consell Comarcal através de la concurrència conjunta a les eleccions municipals sota el nom de CandidaturesAlternatives del Vallès.“Ara és el moment de plantejar-nos, també de forma conjunta si cal reeditar aquesta coalició,qui l’ha de formar i sota quins principis cal fer-ho” ha declarat un dels responsables del’organització de l’acte que afirmava també que “és per això que volem convocar a aquestaassemblea extraordinària de les CAV a totes aquelles persones que es senten properes aalguna de les nostres candidatures, per decidir entre tots i totes el rumb a seguir de cara a leseleccions municipals de 2011”Reconeixen que en aquest moment gran part de l’interés polític està centrat en lacampanya de les eleccions autonòmiques, però afirmen que no té per que afectar a laseva convocatòria ja que “són coses molt diferents”.
Share

    Comentaris

Nom

Comentari