Nota ACR: Gran èxit en l’assemblea extraordinària de les CAV feta a Rubí

21 novembre 2010, Afegir comentaris
Categories: CAV, Democràcia, Destacat, Notes de premsa

Vallès Occidental a 20 de novembre de 2010

Les CAV volen ser l’alternativa real al discurs únic a les municipals de 2011

LES CANDIDATURES ALTERNATIVES DEL VALLÈS REFERMEN I AMPLIEN EL SEU PROJECTE DE MUNICIPALISME DE L’ESQUERRA ALTERNATIVA PER AL VALLÈS OCCIDENTAL

Valoració d’en Jordi Giménez, regidor d’ACR:

Crec que ens hem de felicitar perquè l’assemblea de les CAV d’ahir dissabte va anar molt bé en tots els aspectes; la participació va ser molt elevada, amb més de 70 persones, el Molí 21 va quedar petit. L’organització va rutllar a la perfecció, els entrepans, les begudes, la pantalla, els horaris, els fotògrafs…

Les conclusions de l’assemblea van ser molt útils i jo crec que superant les espectatives que hi podia haver quant a concreció i unanimitat. Hi havia un clima d’euforia i de moltes ganes de tirar endavant el projecte de les CAV de cara a repetir la coalició el 2011, i el millor de tot és que segurament s’hi apuntaran altres municipis.

Jordi G.

————NOTA————–

Avui dissabte, en el decurs d’una assemblea de caràcter extraordinari celebrada a Rubí, les Candidatures Alternatives del Vallès han decidit renovar la seva aposta de coordinació de cara a les municipals de l’any vinent.“Ara era el moment de plantejar-nos de forma conjunta si calia reeditar la nostra coalició, qui l’havia de formar i sota quins principis calia fer-ho” ha declarat un dels responsables de l’organització de l’acte que afirmava també que “és per això que avui hem debatut les nostres línies programàtiques comunes, la nostra organització interna i sobre tot el codi ètic que de forma conjunta assumirem totes les persones que puguem tenir un càrrec en nom de les CAV”.

El resultat de l’assemblea d’avui ha estat refermar clarament el desig de les CAV de continuar amb la seva coordinació, aprofundint-la i ampliant-la a altres municipis de la comarca. En aquest sentit cal remarcar que a més de representants de les nou candidatures locals que actualment formen part de les CAV, la jornada ha comptat amb la presència de convidats de candidatures locals de Santa Perpètua de la Moguda (PCCA), Castellbisbal (AC) o Palau Solità (CUP) que podrien afegir-se al projecte comú de les CAV. Igualment han participat de l’acte altres grups de fora de la comarca com el MALL de Llinars, La Trobada de Nou Barris o Independents x Mollet amb la intenció de compartir experiències i iniciar un camí per futures possibles col·laboracions.

Més enllà de la decisió d’enfortir i ampliar el projecte de coordinació de forces locals que aposten per una altra forma de fer política, les CAV han debatut i elaborat els documents que els definiran de cara a la població a les properes eleccions municipals. A partir d’aquest moment aquest documents seran debatuts a les diferents assemblees locals per poder-los tancar i aprovar durant el mes de gener pròxim.

Els organitzadors destaquenn l’àmplia participació a la jornada i sobretot l’harmonia i la coincidència en la majoria de plantejaments de cara a convertir-se en una alternativa real a la comarca.

Cal recordar que ja fa 8 anys que alguns col·lectius i candidatures locals de l’esquerra alternativa del Vallès Occidental tracten de coordinar esforços per a elaborar i oferir propostes alternatives al model territorial, polític, social, urbanístic i ecològic que s’imposa en la nostra comarca. Parteixen de la seva autonomia com a grups locals arrelats a la realitat més propera, però troben punts d’unió en els seus plantejaments alternatius i en les problemàtiques globals que han d’afrontar i que van més enllà dels seus respectius municipis. Durant aquesta última legislatura han estat presents al Consell Comarcal.

Share

    Comentaris

Nom

Comentari