Nota d’ACR: valoració assemblea del 27/11

30 novembre 2010, Afegir comentaris
Categories: Assemblea, Notes de premsa

Assemblea d’ACR del 27 de novembre de 2010:

Aquesta assemblea centrada en aquesta ocasió en aspectes molt interns de definició i funcionament, es va celebrar en el local del Centre de Lleure Alternatiu Molí 21. Els membres d’ACR vam revisar els objectius principals que el grup ha d’utilitzar pel proper mandat 2011-2015. Alhora es  van aprovar els dos eixos bàsics i prioritaris de treball d’ACR, que són:

– La millora de la democràcia a partir, principalment de promoure i facilitar la participació ciutadana, i que per tant la ciutadania pugui incidir realment en les decisions que es prenen sobre la ciutat.

– La sostenibilitat i l’equitat social i ambiental. Assegurar el màxim respecte i priorització dels aspectes socials i mediambientals per garantir el benestar de les persones i la conservació de la natura.

També es va revisar el Codi Ètic d’ACR i finalment es va decidir no tocar el redactat de cap dels seus 13 articles. Sí que es va decidir estudiar unes mesures per assegurar la qualitat i les bones condicions de les assemblees obertes d’ACR.

Durant el primer trimestre del 2011 ACR celebrarà una altra assemblea per tancar altres aspectes de funcionament intern que cal revisar pel proper mandat.


Share

    Comentaris

Nom

Comentari