L’educació NO té suficients recursos

14 desembre 2010, 1 comentari
Categories: Educació, Notes de premsa

Nota d’Alternativa Ciutadana, 14 de desembre de 2010

Els tres ponents de la xerrada informativa que Alternativa Ciutadana de Rubí va organitzar aquest passat dissabte al Casal Popular van coincidir totalment en considerar que en el nostre país no es dediquen suficients recursos a l’ensenyament.

Aspecte greu i preocupant ja que com va citar en Jaume Parras, exdirector de l’Institut de La Serreta, “l’Educació és el pal de paller de l’Estat Democràtic”.

Albert Marcos mestre de l’escola Teresa Altet i Rafa López pare i membre de la Federació d’AMPAS de Rubí van també exposar i llistar una gran diversitat d’arguments i  informacions que reflexen  que el funcionament de l’educació dels nostres infants i joves requereix ser molt millorada des de diversos aspectes.

A continuació us resumim les aportacions més rellevants dels discursos en la majoria de casos relatives a l’escola pública: 

  1. Molt pocs pares i mare col.laboren activament amb les AMPAs, hi ha molt poca implicació i motivació.
  2. Tot i així la tasca de les AMPAs ha estat important per exemple en  l’organització dels casals d’estiu i ha facilitat el “rebut únic” que a la llarga fa més barat per les famílies el cost de l’escola.
  3. Gràcies al treball de les AMPAs s’han pogut disposar de més ordinadors, i amb els projectes de llibres socialitzats s’ha abaratit el cost pels pares.

Un interessant  col.loqui amb preguntes i reflexions per part del públic i dels ponents, que es va allargar més d’una hora va cloure l’acte.

Alternativa Ciutadana és conscient i reconeix que hi ha diversos aspectes positius i que han millorat en la nostra educació en els últims anys com és en la funció de la cohesió social.

Tot i així Alternativa està estudiant com traslladar i utilitzar aquesta informació sobre els aspectes que cal millorar en el sistema educatiu per tal que es coneguin i es prenguin mesures correctores.

Jordi Giménez, en nom d’Alternativa Ciutadana de Rubí.

www.acr.cat

Share

    Comentaris

1 comentari, Afegir comentari
  1. […] This post was mentioned on Twitter by Agustí Mart. Botija, Alternativa Rubí. Alternativa Rubí said: L’educació NO té suficients recursos http://bit.ly/f8amxB […]

Nom

Comentari