Presentació de llibre a l’Espai Obert

01 febrer 2011, 1 comentari
Categories: CAV, Democràcia, Notes de premsa

El dijous 10 de febrer ACR organitza la presentació del llibre “Construint des del Municipalisme. Recopilació de la tasca dels moviments socials i les associacions”.  Aquest llibre presenta les reflexions de d´expressió democràtica municipalista articulada per les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV), les Candidatures d´Unitat Popular (CUP) i diverses iniciatives veïnals. Aquests col•lectius van organitzar unes jornades amb el títol que teniu a les mans.

Aquests col•lectius volien visibilitzar l´aposta municipalista dels moviments socials catalans i la seva materialització en l´articulació de candidatures alternatives i populars, així com la tasca feta pel moviment veïnal i ciutadà. Advertien que la política municipal no es fa només des de les institucions i des dels partits polítics tradicionals sinó que els moviments socials juguen i continuaran jugant un paper destacat.

Al llarg del 2009 partits polítics i institucions públiques van commemorar els 30 anys de les primeres eleccions locals democràtiques ressaltant amb gran pompositat l´acció de la classe política professionalitzada i obviant o relegant en un segon terme la tasca desenvolupada per moviments socials, organitzacions ciutadanes i persones compromeses de manera altruista. Fruit de les reflexions d´aquelles jornades n´ha sorgit el llibre que aquí presentem.

Share

    Comentaris

1 comentari, Afegir comentari
  1. […] This post was mentioned on Twitter by Agustí Mart. Botija, Alternativa Rubí. Alternativa Rubí said: Presentació de llibre a l'Espai Obert http://bit.ly/hYwvr2 […]

Nom

Comentari