Nota d’ACR: L’Assemblea d’ACR aprova fer una campanya austera

L’Assemblea d’ACR aprova fer una campanya austera

Aquest dissabte passat Alternativa Ciutadana va celebrar al local de Molí 21 una Assemblea Oberta, on entre d’altres punts es va aprovar el pla de campanya per a les eleccions municipals del 22 de maig.

Els assistents van aprovar per unanimitat un calendari i un conjunt d’activitats que es faran des d’aquest mateix mes de febrer fins el mes de maig,  i que tenen com objectiu difondre i donar a conèixer el treball i les aportacions que ACR ha fet per a Rubí. També els nous plans, projectes, idees i estratègies que tenim pels propers quatre anys.

Com en anteriors procesos electorals ACR, basarà aquestes activitats de difusió en el treball voluntari dels seus membres i simpatitzants, que fins i tot tornaran a assumir part de l’embustiada prevista per a totes les cases de la ciutat.

Aquest treball voluntari, que també consistirà en fer una caminada popular i pedagògica, i muntar forces paradetes al carrer per explicar directament als veïns els nostres projectes, ha permès fer una precampanya i campanya (des de febrer fins al 22 de maig) amb una despesa total inferior als 9.000 euros, o sigui molt austera i per tant coherent a l’època de crisi que estem atrevessant.

Cal recordar que en la campanya de les municipals del 2007 forces partits van fer campanyes amb una despesa superior als 60.000 euros, mentre que ACR va gastar 13.000 euros,  i per tant la d’aquest any serà un 30% més econòmica.

Tal i com estableixen les pautes de transparència del nostre Codi Ètic, Alternativa Ciutadana publicarà després de les eleccions les dades exactes d’aquestes despeses, com ja vam fer fa quatre anys.

Aprofitem per instar a les demés formacions polítiques i per respecte a la democràcia i a la seva necessària transparència que l’ha d’acompanyar, a que facin públics els diners que es gastaran en la campanya electoral.

Jordi Giménez en nom d’ ACR

Share

    Comentaris

Comments are closed.

Nom

Comentari