Comunicat sobre cessament de Sergi García com a representant d’ACR

28 febrer 2011, 1 comentari
Categories: Democràcia, Notes de premsa

Alternativa Ciutadana de Rubí vol informar a la ciutadania, i molt especialment a totes aquelles persones que ens han fet confiança amb el seu vot des de 2003, del cessament com a regidor i portaveu del nostre grup municipal a l’Ajuntament de Rubí del senyor Sergi García.

Segons ens ha manifestat ell mateix, Sergi Garcia vol prosseguir la seva activitat política a nivell institucional a l’Ajuntament de Rubí. Amb aquest objectiu, ha acceptat l’oferiment de formar part de la candidatura de Convergència i Unió per a les properes eleccions municipals. Això fa inviable la seva continuïtat en la nostre formació.

Com és sabut, a Alternativa Ciutadana de Rubí entenem la política municipal com una etapa de servei a la ciutat per sobre d’un objectiu professional. Així volem que continuï sent, en coherència amb el codi ètic i la pràctica política assembleària que portem a terme des de fa 8 anys.

Volem agrair la dedicació, l’esforç i les aportacions del senyor Sergi Garcia com a membre d’ACR. Tot i això, lamentem políticament, i també humanament, que no hagi explicat a la nostra assemblea ni l’oferiment rebut ni la seva decisió pressa fa força temps, i que hagi esperat a poc menys de tres mesos de les eleccions.

En conseqüència, el senyor Sergi Garcia ha deixat de representar Alternativa Ciutadana de Rubí en les seves declaracions, accions o decisions. Finalment, el poc temps que resta fins les eleccions municipals fa gairebé inviable el seu relleu en el grup municipal d’ACR.

Alternativa Ciutadana de Rubí,

Rubí, 28 de Febrer de 2011

Share

    Comentaris

1 comentari, Afegir comentari
  1. Daina
    02 març 2011, 13:19

    Només m’hi sobra la primera línia i mitja del penúltim paràgrafg

Nom

Comentari