Elaboració del Pla de Treball 2011-2015

07 Març 2011, Afegir comentaris
Categories: Notes de premsa

Donat que a les assemblees que hem anat fent els dissabtes hem vist que hi ha poc temps per a treballar adequadament el pla de treball pel mandat 2011-2015, hem decidit anar treballant els diferents punts a les reunions de dimarts de 19h a 21h al Bar Gori. Aquest dimarts 15 de març treballarem Mobilitat i Urbanisme. Tothom hi pot venir, ja que, com sempre, és una reunió oberta a la ciutadania.

La resta de dimarts que queden fins a l’abril tenim:

– 22/03 –> Indústria i comerç, i mediambient

– 29/03 –> Comunicació i societat de la informació, Civisme i Seguretat, Joventut, Gent gran, Dona, Nouvinguts i Cooperació internacional.

Per a l’assemblea del dissabte 2 d’abril es tancaran els temes d’Economia, aquells que no s’hagin pogut acabar de definir a les reunions de dimarts i les idees força. En aquesta mateixa assemblea es té la intenció de tancar el pla de treball.

Teixit associatiu, Esports, Democràcia participativa, objectius i codi ètic ja han estat revisats a les assemblees anteriors, però si algú té propostes, seran benvingudes.

Moltes gràcies,

Alternativa Ciutadana de Rubí

Share

    Comentaris

Nom

Comentari