Nota d’ACR: Aprovades les llistes electorals d’Alternativa Ciutadana

08 Març 2011, Afegir comentaris
Categories: Assemblea, Notes de premsa

El passat dissabte 5 de març l’assemblea oberta d’Alternativa Ciutadana va aprovar per unanimitat la llista electoral per a les eleccions municipals del 22 de maig.Vicenç Rabadán, periodista, professor de la UAB i ex-regidor  d’ACR en el mandat 2003-2007 encapçala la llista. En segon lloc hi va l’Agustí Martínez Botija, tècnic d’instalacions de gas i actiu membre de l’associacionisme veïnal des de fa anys.  En tercer lloc l’economista jubilat i membre del Grup de Col.laboradors del Museu de Rubí,  Josep Manel Alberti. En quarta posició hi va l’estudiant de doctorat en salut pública Mireia Gascón, també membre del Grup Fotogràfic el Gra. La cinquena posició l’ocupa la Núria Mulé, bibliotecària de professió.

En compliment del Codi Ètic d’ACR i amb l’objectiu d’assegurar la rotació, l’actual regidor Jordi Giménez va en el lloc número 25.

Tot i que es va aprovar tota la llista, fins i tot els suplents, la resta de membres que la configuren seran presentats el proper divendres 18 de març en un sopar de simpatitzants d’Alternativa Ciutadana de Rubí, al cèntric bar Gori, l’assemblea també va aprovar els capítols del Pla de Treball 2011-2015 relatius al Teixit Associatiu, Esports i Economia i Hisenda Local.

El proper dissabte 2 d’abril es celebrarà una nova assemblea oberta per tancar el Pla de Treball d’ACR 2011-2015.

Share

    Comentaris

Nom

Comentari