Geotag Icon Show on map

Foto denúncia: Semàfors sense senyalització pels vianants

11 març 2011, 2 comentaris
Categories: Foto denúncia

Què passa si trobes un semàfor com aquests del voltant de l’Av. Estatut que no tenen el semàfor pels vianants? Pots creuar quan els cotxes el tenen verd? Qui té prioritat?

Doncs l’article 124.b del codi de circulació diu:

“Si no existiera semáforo para peatones pero la circulación de vehículos estuviera regulada por agente o semáforo, no penetrarán en la calzada mientras la señal del agente o del semáforo permita la circulación de vehículos por ella.”

Així que ja ho sabeu…

Share

    Comentaris

2 comentaris, Afegir comentari
  1. Agustí
    02 maig 2011, 12:23

    Supòso que hem de donar gracies a Dèu, com a minim, a Edison també han tingut a be despres de molts anys de demandes.

  2. Joan Campderrós
    07 abril 2011, 22:37

    Des d’ahir, Dimecres, 6 d’Abril, el semàfor de Comas i Solà amb l’Avinguda de l’Estatut (esquerra de la fotografia) ja hi és i ha entrat en funcionament. Ara només resten feines de reparació del paviment i aceres pels treballs d’nstal.lació de cablejat que s’han dut a terme per fer-ho possible. Hem trigat anys en tenir semàfors amb tecnologia led, però sembla que sistemes inalàmbrics de sincronització dels semàfors encara no estan disponibles….

Nom

Comentari