Nota d’ACR: Sopar, llistes i caminada per Can Xercavins

ACR presenta la seva llista en un sopar de simpatitzants

Per veure la llista sencera: Llista_ACR_2011_2015 (691 downloads)

Una trentena de membres d’ACR es van reunir aquest divendres al bar Cal Gori per presentar la llista electoral definitiva de la formació i parlar de les accions i activitats que es duran a terme durant la campanya.

Com ja s’havia comunicat fa uns dies la llista electoral està encapçalada per Vicenç Rabadan i Agustí Martínez. Els segueixen en els primers llocs Josep Manel Alberti, Mireia Gascón, Núria Mulé, Jordi Simó, Rosa Maria Escofet i Falet Bosch. Com és habitual, tanca la llista l’actual número 1, Jordi Giménez.Durant el sopar es va aprofitar per  concretar aspectes i recollir idees sobre la campanya electoral. El que en podem anomenar acte central de campanya es farà el diumenge 15 de maig, en principi, a la plaça de l’estació de FGC i es preten que tingui entre d’altres una finalitat pedagògica relativa al coneixement del municipi.

Excursió per Can Xercavins

Per altra banda Alternativa Ciutadana de Rubí va organtizar  aquest dissabte passat una sortida al rierol de Can Xercavins amb l’objectiu de donar a conèixer aquesta zona de la ciutat. En fem una bona valoració de l’activitat, que ha reunit una quinzena de persones. Els assistents han pogut visitar la masia de Can Xercavins i observar de prop la problemàtica de vessaments que pateix el rierol.

També vam poder detectar abocaments irregulars i incontrolats de residus  i es va prendre nota de mes deficiències en les obres de l’entorn del Castell i l’Arborètum. Que analitzarem i farem públiques en propers dies.

Share

    Comentaris

Nom

Comentari