Municipals 2011, nou repte per a les CAV

27 març 2011, Afegir comentaris
Categories: CAV, Destacat
Etiquetes:

Les Candidatures Alternatives del Vallès han presentat aquest passat divendres 25 de març la seva nova coalició comarcal per a les eleccions municipals del proper mes de maig.

En un ambient dʼoptimisme les CAV es van presentar públicament amb un acte auster i àgil. Van obrir les intervencions els parlaments de Jacint Padró, Juan Antonio Pérez i Isidre Soler que han estat les tres persones que han ocupat per torns el lloc de conseller comarcal aconseguit per les CAV el 2007 i que han fet un repàs des de la creació de la coalició, passant per la seva activitats durant els quatre anys de legislatura.

A partir dʼaquí un portaveu de cada una de les deu candidatures que aquest any sʼapleguen a les CAV ha donat lectura a un dels punts del decàleg de les CAV. Quim Duran de lʼAlternativa dʼEsquerres per Badia, Fabià Diaz de lʼEsquerra Alternativa per Barberà, Bet Tena de lʼAltraveu per Castellar, Carles Escolà del Compromís per Cerdanyola, Jordi Méndez de la CUP de Palau Solità i Plegamans, Pili Castillejo del Compromís per Ripollet, Vicenç Rabadán de lʼAlternativa Ciutadana per Rubí, Virgínia Domínguez de lʼEntesa per Sabadell, Alba Jué de la CUP Sant Cugat
i Marc Soler de la CUP Terrassa es van alternar en lʼús de la paraula construint entre tots el marc programàtic comú de totes les candidatures.
Per acabar les intervencions va prendre la paraula lʼAlbert Díez de lʼAEB que va recordar que fa quatre anys les CAV van obtenir més de 13.000 vots, aconseguint 13 regidors i un conseller comarcal i que per aquest 2011 esperen millorar els resultats com a conseqüència de la feina feta i donat que es presentaran a 10 dels municipis del Vallès, on viu un 85% de la població de la comarca. Aquest nou pas de les CAV forma part de lʼintent que venen fent des del 2002, diverses candidatures de lʼesquerra alternativa del Vallès Occidental per coordinar esforços per a elaborar i oferir propostes alternatives al model territorial, polític, social, urbanístic i ecològic que sʼimposa en la nostra comarca. Parteixen de la autonomia de cada un dels grups locals arrelats a la realitat més propera, però troben punts dʼunió en els seus plantejaments alternatius i en les problemàtiques globals que handʼafrontar i que van més enllà del nostre municipi.
La presentació de la coalició celebrada amb la participació de més de 200 persones al Casal Pere Quart de Sabadell va finaltzar amb un concert del cantautor Feliu Ventura que va posar un perfecte punt final a lʼacte que donà el tret de sortida a la campanya electoral de part de les CAV.
Share

    Comentaris

Nom

Comentari