Cal netejar i controlar més els abocadors il·legals de Rubí

20 abril 2011, Afegir comentaris
Categories: Medi ambient, Notes de premsa

Alternativa Ciutadana ha decidit presentar al proper Ple del mes d’abril una moció per tal que l’Ajuntament posi en marxa la identificació dels abocadors ilegals i de les zones brutes que tenim en el terme municipal, amb l’objectiu de definir un pla de neteja i així preservar l’ imatge i el decorum del municipi i sobretot assegurar la seguretat i la higiene públiques. 

Aquesta decisió és fruit de l’ observació i la investigació del territori que anem fent des d’ACR, i que ens ha permès detectar els següents “punts negres” a on hi ha abocaments incontrolats i ilegals amb una significativa quantitat de residus, en molts casos de restes d’obra i industrials en zones poc poblades. Aquestes restes i escombraries poden suposar un perill per exemple si hi accedissin nens ja que en alguns casos tenen materials rovellats i que tallen.

Els “punts negres” que tenim identificats són:

1- darrera del Castell, prop del Pont de Can Claverí.

2- al Passeig de la Riera prop de la zona de l’empresa Braun i PPG.

3- al  Polígon de la Bastida en el carrer Collita.

4- al Polígon Rubí Sud, al camí de Can Balasc.

5 – al Polígon Rubí Sud, al carrer Puig i Gairal.

6- al costat de la Riera sota del Parc del Torrent de les Abelles, al costat del Club de Petanca, a Can Fatjó.

La moció també demanarà que es prenguin mesures per intentar identificar els responsables dels abocaments, per senyalitzar de forma dissuasòria aquestes zones i alhora per fer més propaganda del servei de la Deixalleria Municipal i informar a la ciutadania del fet que és ilegal i sancionable abocar residus fora dels llocs previstos.

Creiem que és important eliminar aquestes zones brutes de Rubí ja que la seva presència fa que certa gent hi segeuixi abocant residus incívica i ilegalment.

Share

    Comentaris

Comments are closed.

Nom

Comentari