Incompliments del Pacte PSC-ERC 2007-2011

27 Abril 2011, Afegir comentaris
Categories: Democràcia, Notes de premsa

Des d’ACR demanem a l’equip de Govern PSC-ERC que doni explicacions dels incompliments sobre els acords que van comprometre’s a realitzar amb el pacte de govern signat el 19 de juny de 2007.

La creixent desafecció i manca de credibilitat amb la política de certa part de la ciutadania sovint és atribuible al fet de que moltes promeses que fan els polítics no es compleixen. I a Rubí, ara, qualsevol que es repassi les BASES D’ACORD PER AL GOVERN DE L’AJUNTAMENT DE RUBÍ PER AL PERÍODE 2007-2011 (Rubí, 19 de juny de 2007), elaborades i signades pel PSC i ERC, ho podrà comprovar.

Des d’ACR entenem que qualsevol pla que es defineixi pot tenir imprevistos i estar sotmès a canvis però en tot cas els grups polítics que els han signat i fet seus, haurien de donar explicacions del perquè els compromisos no s’han dut a terme.

Per nosaltres els acords més importants que PSC i ERC no han complert del seu pacte i dels quals no han donat explicacions adequades ni, en alguns casos, cap mena de detall, són:

– “ Els partits sotasignants (PSC+ERC) ens comprometem a portar a terme l’aprovació del POUM”

–  “ Construir un mínim de 500 d’habitatges de protecció oficial per a joves i altres col·lectius “: No se n’han construit ni 200!. Aquest és un incompliment molt greu!

–  “ Vetllar per tal que el nou hospital estigui construït abans de 2011.”: Com a molt aviat es començarà la construcció el 2013 i es posaria en marxa el 2015, i durant aquest temps no tenen prevista cap alternativa!.

–  “ Elaboració d’un pla d’aparcaments que s’iniciarà amb la construcció dels quatre següents: un a la plaça Ca n’Oriol, un altre a la plaça del Doctor Guardiet i plaça Catalunya, un altre a la plaça Josep Tarradellas, un altre als carrers Edison amb 3 d’Abril.”: Ha quedat demostrat que ens van mentir flagrantment respecte el parking de la plaça Dr. Guardiet i Catalunya.

–  “ Construcció de la zona lúdica i comercial al Rubi+D i una passarel·la que connecti amb Can Fatjó.”: No s’ha fet res.

–  “ Es vetllarà per l’ordenació de les activitats extractives i la recuperació dels espais naturals”.

–  “ Inici de les obres del Palau de Justícia”.

–  “ Posar en funcionament una Escola Oficial d’Idiomes.”

–  “ Dotar a la ciutat d’un nou CAP, a Ca N’Oriol.”

–  “ Disseny del Parc de Ca n’Oriol amb un procés de participació ciutadana.”

–  “ Construir una zona esportiva de raqueta i petanca a Can Fatjó.”

Altres compromisos incomplerts total o parcialment en aquests 4 anys, també destacables:

Aquesta manca de seriositat, compromís, rigor i planificació, fins i tot quan es tracta d’un acord que han fet els propis responsables de tirar-lo endavant, reflexa una elevada incapacitat de governar bé, i molts dels projectes que no s’han fet eren relativament fàcils i no representaven un gran cost econòmic, en canvi, haguessin fet de Rubí una ciutat més ben equipada, organitzada i agradable per als seus ciutadans.

Share

    Comentaris

Nom

Comentari