Ràdio Rubí: Giménez (ACR) fa un balanç positiu de la seva experiència

Nota a la web de Ràdio Rubí 29-04-2011

El portaveu d’Alternativa Ciutadana de Rubí (ACR), Jordi Giménez, és un dels regidors que s’han acomiadat aquest dijous de la sala de plens de l’Ajuntament. En declaracions al programa Els grups municipals opinen, l’edil ha fet una valoració positiva del mandat, tot i la pressió que li ha suposat dedicar-se a la política.

El codi ètic d’ACR limita la representació municipal dels seus regidors a un sol mandat. Per aquest motiu, Jordi Giménez no tornarà a estar al capdavant de la formació durant la propera legislatura.

Qui ha estat portaveu i regidor d’ACR els darrers quatre anys ha declarat a Ràdio Rubí que formar part del ple suposa molta feina però que “val la pena”. De fet, Giménez ha encoratjat tot aquell “que vulgui posar el seu granet de sorra per millora la seva ciutat i el seu país”.

El regidor també ha dit que, tot i abandonar la política local activa, “seguirà treballant per l’aprofundiment democràtic”.

Jordi Giménez ha fet aquestes declaracions a l’enregistrament del programa Els grups municipals opinen, que Ràdio Rubí emetrà dissabte i diumenge per última vegada aquesta legislatura. En aquest espai, Giménez també ha parlat de la moció que ha presentat ACR al darrer ple i sobre els incompliments de l’equip de govern municipal, i ha fet un balanç del darrer mandat.

Share

    Comentaris

Comments are closed.

Nom

Comentari