Nota d’ACR: Jornada festiva d’aquest diumenge i pròxima assemblea

ACR ja comunica que el proper divendres 27 de maig a les 19 h organitza una assemblea oberta a tothom per fer una valoració dels resultats electorals i sobretot marcar les directrius per prendre les decisions en el procés d’investidura i del primer ple de juny.

……………………………………………………………………………………………………………………………..

Aquest passat diumenge Alternativa Ciutadana  ha fet un acte durant tot el dia a la plaça Pearson amb l’objectiu principal de donar a conèixer als veïns de Rubí les propostes que tenim pels propers 4 anys i la feina feta durant aquest mandat que ara acaba.

Per tal de fer-ho més amè i lúdic, ACR ha ofert a primera hora una xocolatada i després hi ha hagut música de jazz en viu. En la part central de la plaça s’hi han penjat una quarantena de plafons amb les fulles informatives que ACR ha difós aquests darrers anys i també hi ha hagut un joc per petits i grans que permetia conèixer diversos indrets i aspectes del nostre municipi del present i del passat.

En aquest joc, consistent en trobar a quina foto es referien uns textos  amb pistes hi apareixen imatges d’alguns dels problemes principals no resolts per l’actual equip de govern, com són la manca de soterrament d’alguns trams de línies d’alta tensió que passen pel casc urbà o les irregularitats que es cometen en l’abocador de residus de Can Carreras.

Altres imatges del joc també permetien explicar als participants els potencials problemes que ens podem trobar en un futur proper, com és per exemple el cas de l’Escardívol, on si hi prosperés la proposta de POUM actual, s’hi podrien construir 187 vivendes, densificant-se aquest últim i gran espai obert que queda en el centre de Rubí; o també s’hi podia trobar una foto aèria de la gran extractiva de Can Balasc, prop de Castellbisbal, on hi tenim la seriosa amenaça de que es converteixi en un gran abocador comarcal de residus municipals.

Com en les altres sortides al carrer o assemblees obertes, o xerrades o debats o actes informatius o passejades o excursions divulgatives  que periodicament ACR ha anat fent i organitzant al llarg dels passats 8 anys  per a la ciutadania, aquest diumenge hem pogut portar a terme alguns dels objectius i pràctiques amb les que més creiem per millorar la participació ciutadana i en definitiva la qualitat democràtica de la nostra ciutat, interaccionant amb la ciutadania, escoltant i recollint les seves idees, propostes i preocupacions, difonent la informació de dins de l’Ajuntament, que a voltes no arriba amb prou fluidesa, i ajudant a  donar a conèixer aspectes actuals i històrics de la nostra ciutat.

Aquest tarannà d’obertura, d’escoltar, de transparència i de debat confrontant idees, de ben segur seguirà caracteritzant aquesta altra manera de fer política d’Alternativa  en aquests propers quatre anys.

I per tot això ACR ja comunica que el proper divendres 27 de maig a les 19 h organitza una assemblea oberta a tothom per fer una valoració dels resultats electorals i sobretot marcar les directrius per prendre les decisions en el procés d’investidura i del primer ple de juny.

Alternativa Ciutada de Rubí

Share

    Comentaris

Nom

Comentari