Nota d’ACR: Resultats electorals, desencartellada i assemblea

24 maig 2011, Afegir comentaris
Categories: Democràcia, Notes de premsa
Etiquetes:

Des d’Alternativa Ciutadana expressem la nostra gran satisfacció pel nostre resultat electoral que ens permet seguir tenint dos regidors d’ACR en el Ple Municipal de l’Ajuntament. En Vicenç Rabadán i l’Agustí Martínez podran així vehicular durant aquests propers anys les propostes de l’assemblea d’ACR per millorar la ciutat, fiscalitzaran l’acció i la gestió dels que governin i “transparentaran” tota la informació important del consistori.

Tot i la satisfacció, lamentem la alta abstenció que de nou hi ha hagut a Rubí, ja que un dels objectius d’Alternativa és movilitzar aquesta part de la població que no està contenta amb la forma tradicional de fer política. Per tant, en els pròxims 4 anys continuarem treballant per explicar la forma de veure la democràcia i la política local d’ACR, i fer partícip a la població d’aquest projecte alternatiu.Agraïm sobretot la confiança que ens han fet els 1.596 electors que ens van votar aquest diumenge i que ha suposat que siguem l’ única força d’esquerres de Rubí que incrementés el nombre de vots en quasi un 10% respecte dels 1.452 obtinguts el maig del 2007.

Per altra banda, com en els darrers dos mandats passats, els mateixos membres d’ACR ( i per tant no de cap empresa subcontractada) han acabat de “desencartellar” Rubí aquest mateix dilluns.

Sempre hem estat partidaris i coherents amb minimitzar l’impacte de les campanyes electorals a la població i a la ciutat, i es per això que novament ens hem afanyat a treure totes les nostres pancartes i cartells de la via pública.

Una vegada retirats aquests anuncis dels carrers també hem tingut cura de desmuntar els cartells i plafons per tal de separar-ne les parts reutilitzables i llençar selectivament la part reciclable per respecte al medi ambient.

Per útlim anunciar que ens posem a treballar ja en aquest nou mandat que s’inicia, i que organitzem una ASSEMBLEA OBERTA  aquest proper divendres 27 de maig a les 19h al local de Molí 21, (c/Molí,21) per decidir principalment quin ha de ser el rol i les accions d’ACR respecte del procés d’investidura de l’alcaldessa i formació de govern municipal que s’ha de concloure  l’11 de juny (clica aquí per veure els punts concrets que es parlaran).

Share

    Comentaris

Nom

Comentari