Roda de premsa de les CAV: contents pels 16 regidor/es obtinguts

11 juny 2011, Afegir comentaris
Categories: CAV, Destacat, Notes de premsa

Les Candidatures Alternatives del Vallès han valorat molt positivament els resultats obtinguts per les 7 formacions en les eleccions municipals del 22 de maig, amb un total de 16 regidors i regidores, que les consoliden com una força emergent a la comarca.

D’altra banda, la coalició CAV obté vots suficients per mantenir el seu conseller al Consell Comarcal, càrrec que serà ocupat de manera rotatòria, i fins i tot va tenir opcions d’obtenir un segon representant.

Les CAV fan una valoració satisfactòria de l’increment de vots obtinguts per les diferents candidatures que confirmen que moltes persones comparteixen els objectius d’una forma de fer política que fuig de convertir el càrrec en mitjà de vida, afavoreix la renovació (el 75% dels regidors i regidores són nous), és sensible a les inquietuds dels moviments socials i manté un constant contacte amb els electors i la ciutadania.

Candidatures Alternatives del Vallès

El  Vallès, 10 de juny de 2011

Share

    Comentaris

Nom

Comentari