Dimecres 13, 20h: ACR s’afegeix a la manifestació contra les retallades en sanitat pública a Rubí

11 juliol 2011, Afegir comentaris
Categories: Destacat, Salut

Alternativa Ciutadana de Rubí se suma a la manifestació convocada per la defensa d’una sanitat pública de qualitat i en contra de les retallades que afectaran a l’atenció sanitària dels rubinencs/ques i a una gran part dels treballadors del sector a la nostra ciutat.

La convocatòria és aquest dimecres 13 a les 20h i els punts de sortida són qualsevol dels CAPs de Rubí, inclosa la Mútua, així com també la plaça de la Sardana. El punt de trobada serà a l’Ajuntament al voltant de les 21h.

Animem a tot rubinenc/a a sortir al carrer per a la defensa d’una sanitat pública de qualitat i amb garanties!

ACR

ESPAI EN BLANC

ESPAI EN BLANC

ESPAI EN BLANC

ESPAI EN BLANC

ESPAI EN BLANC


Share

    Comentaris

Nom

Comentari