El CRAC, un nou projecte socio-cultural!

Ja fa unes setmanes que des d’ACR vam enviar informació d’una nova proposta socio-cultural que ha nascut a Rubí: el CRAC!

El passat dilluns, els membres del CRAC van presentar el nou projecte a la premsa, a més, representants de les entitats (Molí 21 i Espai Obert) i grups polítics (ACR i EU-iA) que han col·laborat en la realització del projecte també van ser presents.

Des d’Alternativa estem molt engrescats amb aquesta iniciativa. Aquesta és una idea, un desig, que ja feia temps que ens corria pel cap i que ara finalment ja és una realitat. El procés ha estat ràpid, i la decisió de tirar endavant no ha estat fàcil donada la magnitud del projecte, però esperem que aquest nou centre sigui d’utilitat per a la ciutadania, estimuli l’esperit crític que sempre hem defensat, i potenciï l’associacionisme i col·laboració entre entitats i ciutadania. També volem que sigui un punt de trobada, d’unió i coneixença, on l’esperit constructiu regni per sobre de diferències d’opinió o polítiques. Aquests són els objectius que ACR perseguia amb el nou projecte, i espera que amb el temps  es vagin complint.

Tot i així, aquest projecte és ambiciós, i no hagués estat possible sense la dedicació que moltes persones, des de varies entitats i moviments, han posat en el nou centre. Encara queda molta feina per fer, però diuen que mica en mica s’omple la pica.  També volem puntualitzar que tot i que donem suport al nou projecte, aquest estarà dirigit per una Junta Directiva independent que serà la que decidirà la línia programàtica i ideològica de la nova entitat. ACR vol quedar al marge de tot això, i amb el temps espera que el nou centre s’autogestioni per poder tirar endavant tot sol. És per això que cal que tots els rubinencs i rubinenques s’apuntin al carro, ja sigui fent cursets o bé fent-se sòcis.  A Rubí sempre ens queixem que no hi ha res i no s’hi fa res; doncs aprofitem ara que tenim un projecte interessant a la ciutat per donar-li suport! Des d’ACR us animem a que vingueu a conèixer el projecte, hi participeu, hi col·laboreu, hi proposeu i en gaudiu!

Felicitats, CRAC!

INFORMACIÓ:

El nou centre es troba al c/Sant Joan, 1 (antic Inèdit).

Podeu veure el llistat de cursos a la web (encara en preparació) www.crac.cat o bé informar-vos trucant al 665850432.

S’està buscant algú que tingui ganes de portar la cafeteria del bar, per aquells interessats veure el conveni: Conveni Cafeteria CRAC (517 downloads)

Share

    Comentaris

Nom

Comentari