Article interessant sobre la crisis: Podem dir no?

Un molt bon article de Dani Gómez-Olivé i Iolanda Fresnillo. Recomenat a aquells que en poques paraules volen entendre el perquè de tot plegat de la crisis:
Espai
Des de fa ja més d’un any, una important crisi de deute està afectant nombrosos països europeus. Els ajustaments i les retallades imposades per les creditores, siguin els mercats internacionals o el Fons Monetari Internacional (FMI), la Unió Europea (UE) i el Banc Central Europeu (BCE), afecten diàriament milers de famílies arreu d’Europa. Quina és la situació a l’Estat espanyol i com s’ha arribat fins aquí? Quines alternatives tenim davant la tirania del deute? Podem dir no a pagar el deute? Dos membres de la campanya Qui deu a Qui? ens ajuden a respondre aquestes i altres preguntes.
espai
Article sencer a: http://www.odg.cat/documents/novetats/b91_DGO_IF_LaDirecta.pdf
Share

    Comentaris

Nom

Comentari