Després del ple d’octubre, ACR segueix demanant un pla de reducció de despeses

Després del ple d’octubre, ACR segueix demanant un pla de reducció de despeses:

Notícia de Ràdio Rubí:

ACR tem que l’oposició no tingui prou temps per analitzar la proposta de reducció de despeses del govern

ACR ha demanat al consistori que presenti un pla transparent de reducció de despeses, per tal de mirar d’estalviar pressupost municipal. Aquesta és la raó per la qual la formació d’independents es va abstenir a la votació de les ordenances fiscals per l’any que ve.

En opinió d’ACR, no seria necessària una pujada tan gran de la pressió fiscal com la que contempla l’equip de govern si aquesta vingués acompanyada d’una proposta clara d’estalvi en despeses. Per aquest motiu, ACR va reclamar a l’executiu local que lliurés als grups de l’oposició els seus plans en aquest sentit. Una documentació que encara no tenen i que no serà presentada fins aquest divendres, en junta de portaveus extraordinària.

El portaveu d’ACR, Vicenç Rabadán, ha advertit que el fet de no comptar encara amb la proposta de l’equip de govern fa més difícil la negociació, ja que no tindran prou temps per analitzar la documentació. De fet, el regidor de la formació d’independents ha avançat que, si no tenen una previsió de la despesa i no s’aclareixen certes externalitzacions, ACR serà crítica i votarà en contra de les ordenances fiscals.

A més, la formació alternativa desconfia que la proposta de despeses que l’Ajuntament els farà arribar aquest divendres sigui tan detallada i exhaustiva com esperen.

D’altra banda, ACR ha reiterat la seva voluntat de compensar la pujada d’impostos amb la retallada de despeses. Recordem que, segons el càlculs fets per la formació d’independents, l’Ajuntament es podria estalviar fins a 3 milions d’euros disminuint determinats aspectes de les seves despeses.

Recursos relacionats

Share

    Comentaris

Nom

Comentari