2012: 10 Anys d’ACR

29 Desembre 2011, Afegir comentaris
Categories: Altres, Destacat
Etiquetes:

Estimats companys i col·laboradors,

us comuniquem que l’any vinent ACR farà 10 anys, i creiem que és un bon moment per fer un recull de la trajectòria i de la feina feta. És per això que tenim pensades una sèrie d’activitats i ens agradaria que tots els que d’alguna manera heu participat amb nosaltres, en un moment o altre, ens ajudeu o col·laboreu en alguna d’aquestes activitats.

espai
Les activitats que s’han pensat són:
espai
– Exposició dels 10 anys d’ACR, incloent els anys previs de la CUC (els orígens d’ACR): en aquesta exposició volem fer un recull de fotos, textos, articles al diari, etc. per explicar tot el recorregut del grup.
– Audiovisual; que aniria juntament amb l’exposició.
espai
– Acte commemoratiu, incloent BOTIFARRADA.
espai
Com veureu, no és gaire cosa, però porta força feina. Per tant, qualsevol ajuda serà benvinguda! Com podeu ajudar?
espai
1) Podeu venir el dissabte 14 de gener a l’assemblea d’ACR que es farà al CRAC (Sant Joan, 1) de 10h a 14h: allà explicarem millor les activitats que tenim pensades i distribuirem les tasques.
espai
2) Si no podeu anar a l’assemblea (que per cert, es tocaran altres temes interessants!), podeu escriure un mail a comunicacio@acr.cat dient com voleu/podeu ajudar o aportant idees o material per a l’exposició i la resta d’activitats.
espai
Moltes gràcies a tothom i bona entrada al 2012!!
espai
ACR
Share

    Comentaris

Nom

Comentari