Roda de premsa d’ACR sobre les ordenances i pressupostos

Aquí us deixem les notícies publicades per Ràdio Rubí i Rubitv.cat sobre la roda de premsa que ACR va oferir ahir per parlar de les ordenances fiscals, ja aprovades, i els pressupostos del 2012, encara per aprovar:

RÀDIO RUBÍ: notícia sencera aquí.

ACR detalla les seves propostes per equilibrar el pressupost municipal.

Alternativa Ciutadana de Rubí (ACR) ha explicat el seu vot positiu a les ordenances fiscals per una qüestió de coherència, atès que l’equip de govern ha acceptat el gruix d’al·legacions que la formació d’independents va presentar a la proposta inicial. Per a ACR, la rebaixa de la pressió fiscal respecte al primer document es pot compensar reduint despesa als capítols 2 i 4 del pressupost.


RUBITV.CAT: notícia sencera aquí.

ACR considera que no aprovar les ordenances fiscals era un risc per la ciutat
Alternativa Ciutadana demana una auditoria externa de l’actual plantilla municipal

Alternativa Ciutadana de Rubí (ACR) ha explicat els motius del vot positiu de la seva formació a les ordenances fiscals, aprovades durant el darrer Ple de desembre (veure notícia). Vicenç Rabadán, portaveu d’ACR, considera que ho van fer per coherència, perquè van ser els únics que van reclamar un augment de l’IBI del 6% i perquè la no aprovació de les ordenances fiscals era un risc per la ciutat i els seus serveis.

Pel que fa als pressupostos que caldrà negociar a partir d’ara, Rabadán considera que l’aposta d’ACR és no afectar els serveis socials. Tampoc consideren que calgui acomiadar personal municipal, tot i que sí demanen una auditoria externa per analitzar la situació i millorar l’eficàcia dels treballadors de l’Ajuntament. Finalment, Alternativa Ciutadana ha posat en qüestió els càrrecs de confiança i les aportacions que reben els grups municipals, i demanen el manteniment dels serveis de la Finca Font del Ferro, l’IMPES i l’IMCO.

Share

    Comentaris

Nom

Comentari