ACR veu difícil votar a favor de la proposta de pressupost municipal

Notícia a Ràdio Rubí:

ACR veu difícil votar a favor de la proposta de pressupost municipal

Ampliar en una finestra emergentEls regidors d’ACR, Vicenç Rabadán i Agustí Martínez
Data de publicació: 10.02.12 10:29

Alternativa Ciutadana de Rubí (ACR) veu complicat votar a favor de la proposta de pressupost municipal que presenta l’equip de govern, format per socialistes i republicans, i que es podria passar a aprovació inicial la setmana vinent. Segons ha dictaminat la seva assemblea, ACR preferiria tenir un sostre de despesa que estigués entorn dels 68 milions d’euros, quan la proposta de l’equip de govern supera els 70 milions d’euros.

espai

Alternativa Ciutadana de Rubí ha aprofitat per criticar la continuïtat dels càrrecs de confiança política en temps de crisi i que l’equip de govern no hagi buscat fórmules per retornar els diners que cobrarà de més de l’IBI, com ACR va proposar sense sort al darrer ple. A més d’això, Vicenç Rabadán, portaveu d’Alternativa Ciutadana de Rubí, també ha lamentat que les negociacions entre l’equip de govern i l’oposició hagin estat bilaterals i no conjuntes. “Ens hagués agradat més mantenir negociacions multilaterals amb la resta de formacions però la dinàmica política de la resta de partits ho ha impedit”, ha comentat Rabadán.

ACR defensa un pressupost més auster, que l’augment de l’IBI via decret-llei de l’Estat no repercuteixi en els contribuients i que l’equip de govern es defineixi sobre el capítol 1, el corresponent als treballadors municipals. Rabadán ha dit que “l’equip de govern encara no ens ha aclarit l’augment de l’Impost de Plusvàlua quan aquí es podria recaptar molts més diners que el que diu la seva proposta” i en relació als treballadors municipals ha reivindicat “una auditoria de recursos humans i que es compti amb la plantilla actual per establir mecanismes que ajudin a millorar els circuits interns”.

Vicenç Rabadán ha fet aquestes declaracions a l’enregistrament del programa Els grups muncipals opinen, que Ràdio Rubí emetrà aquest dissabte i diumenge a les 11 h. En el marc d’aquest espai, Rabadán també ha abordat altres qüestions de l’actualitat local com ara l’abocador de Can Carreras o el pla d’equipaments culturals que va desvetllar la web de la Diputació de Barcelona.

Recursos relacionats

Share

    Comentaris

Nom

Comentari