21/04 Primera reunió de la Plataforma en Defensa dels Serveis Públics

Plataforma en Defensa dels Serveis Públics

Com tots sabeu, els serveis públics al nostre país estan sent atacats, i s’estan perdent drets fonamentals que havien costat molts anys d’aconseguir, especialment en els camps de la sanitat i l’ensenyament.

El passat dia 18 de febrer va tenir lloc una xerrada sobre la sanitat a Rubí, i del debat en va sorgir la idea de crear una plataforma en defensa dels serveis públics a la nostra ciutat, igual que ja existeix a moltes altres del nostre entorn. Pensem que és molt important que sigui àmplia i que aplegui el màxim de col·lectius i sensibilitats, perquè sigui realment representativa de la ciutadania rubinenca.

Com a primer pas, ACR convoca una trobada amb entitats, sindicats, col·lectius, partits i ciutadans en general el dissabte 21 d’abril a les 18h de la tarda al CRAC, perquè entre tots estudiem quins objectius ens podem marcar i quines vies d’actuació volem iniciar.

Us hi esperem. Confirmeu-nos sisplau la vostra assistència per anar-nos fent una idea de quants podem ser (comunicacio@acr.cat). També us agrairíem que ens ajudeu a fer la màxima difusió d’aquesta convocatòria.

eps
Cordialment,

esp
ACR

Share

    Comentaris

1 comentari, Afegir comentari
 1. Esperanza
  16 abril 2012, 18:03

  Hola, sóc professora aquí a Rubí, i pel dia 24/4 hi ha convocada a Barcelona una manifestació organitzada pel MUCE ( Marc Unitari de la Comunitat Educativa ): “PER L’EDUCACIÓ PÚBLICA DE CATALUNYA,
  CAP RETALLADA ”
  dissabte 21 d’Abril a les 17h.
  a Plaça Urquinaona per anar
  en manifestació fins a Plaça Sant Jaume

  només us ho volia fer saber.
  Gràcies

Nom

Comentari