Es constitueix la Plataforma en defensa dels serveis públics

Notícies sobre

Des d’ACR us volem fer arribar les notícies publicades sobre la constitució de la Plataforma en Defensa dels Serveis Públics, on diferents sectors de l’àmbit social, professional i polític s’hi han afegit.

Ràdio Rubí

Es constitueix la Plataforma en defensa dels serveis públics

Reunió constitutiva de la Plataforma en defensa dels serveis públics

Ampliar en una finestra emergentReunió constitutiva de la Plataforma en defensa dels serveis públics
Data de publicació: 23.04.12 10:09
La Plataforma en defensa dels serveis públics ha celebrat aquest cap de setmana al Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals (CRAC) la seva primera trobada com a entitat. Una cinquantena de persones han assistit a la reunió amb la voluntat de posicionar-se en contra de les retallades de l’estat del benestar.

A la presentació oficial d’aquest dissabte, s’han determinat les línies d’actuació de la Plataforma en defensa dels serveis públics i s’han escollit les persones que n’estaran al capdavant. Núria Mulé serà la secretària del col·lectiu, mentre que els coordinadors seran Jaume Parras, Vicenç Rabadán, Marta Ribas, Ramon Muntan, Estrella Garcia i Francisco Serrano.

Aquest dissabte, la nova entitat també s’ha organitzat en cinc comissions de treball que s’ocuparan, entre d’altres, d’organitzar l’acte de presentació del col·lectiu, fer-ne difusió, redactar un manifest amb els motius i objectius de la plataforma, i impulsar una Iniciativa Penal Popular (IPP) per la salut pública.

Núria Mulé, secretària de la Plataforma en defensa dels Serveis Públics, ha posat l’accent en la lluita col·lectiva contra les retallades, tot destacant que és més efectiva que les protestes que han protagonitzat fins ara els diferents col·lectius professionals. Segons ha recordat, tota la ciutadania està afectada per les tisorades en els serveis públics i cal unir-se per evitar un canvi de model social. Mulé ha aclarit que la nova plataforma no servirà només per queixar-se sinó per trobar solucions al context econòmic actual, i s’ha mostrat contenta que en l’acte de constitució del nou col·lectiu la gent hagi deixat de banda les diferències ideològiques.

Recursos relacionats

RUBITV.CAT (veure vídeo)

La Plataforma en defensa dels serveis públics inicia el seu camí amb una molt bona acollida

L’objectiu del col·lectiu és reunir diversos sectors i vehicular accions de protesta conjuntes

La Plataforma en defensa del serveis públics s’ha constituït aquest dissabte al CRAC amb una bona acollida per part dels rubinencs. Més d’una cinquantena de persones s’han reunit per debatre sobre els efectes que les retallades estan generant en els serveis públics. La voluntat de la Plataforma és vehicular accions conjuntes en defensa d’aquests serveis i defugir de reivindicacions sectorials independents entre sí. Per això, a la Plataforma hi ha metges, mestres i professors, rubinencs a títol individual i alguns polítics.

A partir d’ara el repte és consolidar la Plataforma i donar-la a conèixer. Per això s’han creat cinc comissions diferents que s’ocuparan d’organitzar l’acte de presentació, fer-ne difusió, redactar un manifest unitari i impulsar una iniciativa penal popular per la salut pública.

Share

    Comentaris

Comments are closed.

Nom

Comentari