ACR participa al II Fòrum estratègia Catalana Residu Zero

16 maig 2012, Afegir comentaris
Categories: Medi ambient
Etiquetes:
El regidor d’ACR, Agustí Martínez, va participar al II Fòrum estratègia Catalana Residu Zero, on més de 200 persones de municipis, empreses, universitats, entitats i institucions es van reunir amb la voluntat de desenvolupar processos de canvi de model de producció i de gestió de residus cap a un nou paradigma sobre noves bases ambientals, més generadores de treball, més estalviadores de materials i energia i que evitin la contaminació i les agressions al territori.
espai
Per avançar en aquesta direcció, diverses regions i ciutats del món, ja estan treballant per assolir l’objectiu anomenat “Residu i emissió Zero”. Al matí es van celebrar les tres jornades simultànies de debats sectorials, organitzades per les quatre Xarxes i grups de treball Residu Zero (de municipis, universitats, entitats socials i empreses) on es van definir i traçar els objectius i full de ruta fins al proper Fòrum a l’any 2013. Les conclusions comunes del II Fòrum van ser:
  1. El Fòrum ECRZ avança amb els seus objectius: s’han constituït les xarxes sectorials amb més participants, una quarantena de municipis han aprovat la moció se suport a l’estratègia Residu zero, s’ha elaborat un catàleg d’experiències d’èxit que avancen cap al Residu zero,….
  2. Fòrum es trobarà anualment.
  3. Objectiu ampliar i consolidar les xarxes i difondre els casos d’èxit.
  4. Definir les demandes de recerca i innovació de les xarxes i vehicular-les a través d’universitats i facilitar l’enfortiment de les col·laboracions entre les xarxes i l’ARC.
  5. L’ARC va donar el seu ple suport a la iniciativa acompanyant i aportant les seves propostes a totes les Jornades sectorials. I properament es signarà un Conveni de col·laboració amb l’ARC.
  6. Implicar-nos i potenciar la coordinació de la Xarxa Europea Residu Zero.

Més informació sobre la trobada en els següents documents:

[Download not found] [Download not found]
Share

    Comentaris

Comments are closed.

Nom

Comentari