Dissabte 16 segona xerrada sobre el POUM: parlem d’equipaments!

14 juny 2012, Afegir comentaris
Categories: Assemblea, Destacat, Urbanisme
Etiquetes: ,

ACR continua amb els monogràfics sobre el POUM. Dissabte 16 de juny parlarem d’Equipaments (culturals, sanitaris, escolars, municipals…). Volem saber quin Rubí vols, i volem que vinguis a dir-hi la teva!

El Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) és el document que ha de definir com serà Rubí en els pròxims 12 anys. Aquest document l’ha d’aprovar el ple de l’Ajuntament durant el pròxim any.

Creiem que la ciutadania  té el dret (i el deure) de definir el model de ciutat que vol.  És per això que ACR convida a tota la ciutadania a participar dels monogràfics que hem preparat per explicar i DEBATRE les mancances que tenim a Rubí i les possibles estratègies per a solucionar-les.

Així doncs, us convidem a la segona xerrada-taller d’aquest cicle de monogràfics que hem preparat, que serà sobre EQUIPAMENTS i que tindrà lloc dissabte 16 de juny a les 18h al CRAC. Hi esteu tots convidats!

Més informació a www.acr.cat/POUM

Share

    Comentaris

Nom

Comentari