Diumenge 15 de juliol les CAV organitzen una bicicletada “vallesana” fins a Rubí

Us animem a participar a la 5a bicicletada pel Vallès organtizada per les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV) i que cada any es fa en defensa de les vies verdes i els carrils i camins per bici. Aquest any les biciciletada serà el proper diumenge 15 de juliol i finalitzarà a Rubí.

Es sortirà des de Castellar, Sabadell, Badia, Ripollet, Cerdanyola, Barberà i Castellbisbal, per confluir al Parc de Can Sant Joan (Parc d’activitats de Can Sant Joan), cap a les 11:30h (http://goo.gl/maps/vAur). Després farem un passeig per Rubí que finalitzarà al Parc de Ca n ‘Oriol, on podrem gaudir d’un bon entrepà, beguda i un buf, cortesia de les CAV. La tornada recomanem fer-la per la via verda, que passa pel torrent dels Alous.

Aquí podreu veure la 4a bicicletada pel Vallès en imatges.

Us hi esperem!

Share

    Comentaris

1 comentari, Afegir comentari
  1. […] com ja vam anunciar, el diumenge 15 de juliol, les Candidatures Alternatives del Vallès organitzem una bicicletada per […]

Nom

Comentari