ACR i UASC treballaran conjuntament en aquells temes que afectin Rubí i Sant Cugat

03 juliol 2012, Afegir comentaris
Categories: Altres
Representants d'ACR i UASC

Ampliar en una finestra emergentRepresentants d’ACR i UASC
Notícia Ràdio Rubí
.
Data de publicació: 26.06.12 12:59

La formació política Alternativa Ciutadana de Rubí (ACR) unirà esforços amb el partit d’independents Un Altre Sant Cugat (UASC) per abordar les problemàtiques i qüestions que afectin les dues poblacions. Amdues formacions comparteixen la mateixa filosofia: defugen el funcionament dels partits polítics de tall tradicional i proposen donar a la ciutadania la possibilitat d’opinar sobre els grans temes de ciutat..
Un Altre Sant Cugat és una formació de caràcter independent, nascuda entorn dels moviments ciutadans i de les associacions de veïns. Es va presentar tres mesos abans de les últimes eleccions municipals, i es va quedar a les portes d’obtenir representació a l’Ajuntament. Això no els ha impedit continuar treballant per a la ciutat de Sant Cugat, i aquest és el motiu que els ha empès a establir ponts de diàleg amb Alternativa Ciutadana de Rubí.

Jaume Massanés, portaveu d’Un Altre Sant Cugat, ha explicat aquest dimarts a Rubí que la seva formació no es d’esquerres ni de dretes: “Som gent de Sant Cugat que treballa pel poble. No som esclaus de cap partit, ni doctrina, ni de vicis adquirits. Creiem fermament en la participació ciutadana”.

Les dues formacions ja han començat a posar sobre el paper algunes qüestions que abordaran en els propers mesos, amb tota seguretat just després de les vacances d’estiu. Entre aquests punts hi ha la millora del Torrent dels Alous, que representa la frontera natural entre Rubí i Sant Cugat, o la possible creació d’un carril bici que uneixi els dos termes municipals aprofitant el traçat de la Via Verda.

El membre d’ACR, Agustí Martínez, també ha exposat la necessitat d’integrar almenys una part del Capio Hospital General de Catalunya a la xarxa de sanitat pública perquè doni servei a les dues poblacions. Per justificar-ho, el rubinenc ha recordat que “la Generalitat va invertir-hi molts milions” en el seu moment i que, per tant, els catalans han ajudat a sufragar-lo.

L’acord entre les dues formacions també contempla qüestions com els problemes de comunicació terrestre, el transport públic o la futura zona comercial que havia d’ocupar IKEA i que possiblement tingui com a inquilí el gegant del material esportiu Decathlon.

ACR i UASC han fet públic aquest dimarts a la nostra ciutat la voluntat de treballar conjuntament. D’aquí a una setmana, faran la mateixa presentació a Sant Cugat del Vallès. Un Altre Sant Cugat no descarta integrar-se a les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV), on ja està integrada ACR.

Recursos relacionats

Share

    Comentaris

Nom

Comentari