Precs d’ACR al Ple de Juny 2012

Aquí us deixem els precs que ACR ha fet al ple corresponent al ple de juny del 2012:

– Pantalla del Castell

– Can Carreras i presència de gossos

Preguntes concretes:

1) Qui ha pagat i organitzat la instal·lació de la pantalla?

2) Si s’escau per una hipotètica organització o gestió de l’Ajuntament, quin ha estat el cost econòmic d’això?

3) I per últim, si es va aplicar la normativa sobre actes que no estan vinculats a la Festa Major, sobre la instal·lació de bars, o si calia o no aplicar els terminis que sí que s’han aplicat a altres entitats?

Voldríem saber quina informació té l’equip de govern i els tècnics municipals de l’àrea competent, i quines mesures es prendran per tal d’evitar aquests atacs o d’altres que puguin patir menors (recordem la proximitat de l’Institut Foix) o qualsevol persona en les proximitats de Can Carreras.

Share

    Comentaris

Nom

Comentari