ACR debat en assemblea sobre el POUM i els abocadors

11 juliol 2012, Afegir comentaris
Categories: Assemblea

ACR debat en assemblea sobre el POUM i els abocadors

Els membres d'ACR en plena assemblea

Ampliar en una finestra emergentEls membres d’ACR en plena assemblea (Notícia Ràdio Rubí)
Data de publicació: 09.07.12 09:33
.

L’assemblea d’Alternativa Ciutadana de Rubí (ACR) celebrada aquest dissabte al Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals (CRAC) ha abordat la possibilitat d’arribar a pactes amb altres partits en temes relacionats amb el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) i els abocadors. El partit també ha debatut sobre el seu funcionament intern..

.
El grup d’independents ha plantejat una millora en el seu funcionament intern per tal d’implicar més la ciutadania i els seus propis membres en les activitats de caire polític i social que organitza. A l’assemblea d’aquest dissabte, els integrants de la formació han coordinat el treball que duran a terme en els propers mesos amb la voluntat d’arribar a ser més operatius.

Pel que fa a la seva tasca institucional, ACR ha valorat molt positivament la feina realitzada durant el primer semestre de l’any tot i que, segons ha declarat el portaveu de la formació, Vicenç Rabadán, encara han d’incidir en alguns temes, com ara el seu posicionament pel que fa a les festes majors de barri, i determinar en quins actes institucionals ha de participar la formació.

A l’assemblea d’aquest dissabte, ACR també ha valorat la possibilitat d’assolir acords amb altres formacions polítiques d’esquerres que afectin el POUM i la problemàtica dels abocadors. Totes dues qüestions són assumptes prioritaris sobre els quals s’ha pronunciat el partit d’independents en els darrers mesos.

La propera assemblea d’Alternativa Ciutadana de Rubí tindrà lloc el 15 de setembre i tractarà temes com el dret d’autodeterminació.

Bicicletada de les CAV

Com a membre de les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV), ACR participarà el proper diumenge 15 de juliol en una bicicletada per tota la comarca que acabarà a Rubí. Els rubinencs que vulguin participar-hi estan citats a les 11.30 h al Parc de Can Sant Joan per fer una volta a la ciutat i arribar a Ca n’Oriol, on es podrà menjar un entrepà.

Recursos relacionats

Share

    Comentaris

Nom

Comentari