Agustí Martínez (ACR): ‘Alternativa Ciutadana s’ha mullat més que mai en temes de ciutat’

Entrevista de Rubitv.cat a Agustí Martínez, regidor d’ACR (per veure vídeo cliqueu aquí).

Agustí Martínez (ACR): ‘Alternativa Ciutadana s’ha mullat més que mai en temes de ciutat’

El regidor d’ACR creu que la crisi econòmica farà que el nou POUM s’assembli més al que ells ja defensaven

Rubitv.cat us ofereix aquest dilluns una entrevista amb Agustí Martínez, regidor d’Alternativa Ciutadana de Rubí (ACR). La trobada s’ha realitzat al torrent dels Alous, un espai que demostra, segons Martínez, que encara ‘no s’ha actuat per convertir-lo en un espai de passeig i lleure pels rubinencs’.

En aquesta entrevista, Martínez fa un repàs al primer any de legislatura, un període intens a nivell polític condicionat per la minoria del govern PSC-ERC. Per a ACR, aquesta minoria ‘ha estat positiva ja que ha facilitat més el diàleg’. Martínez també fa un repàs a temes cadbals d’aquest primer any, com ara els problemes que l’abocador de Can Carreras ha generat als veïns de la zona. El regidor es mostra preocupat per quin podria ser el futur de la ciutat si finalment Can Balasc es converteix en un dipòsit de bales controlat.

D’altra banda, Agustí Martínez afirma que la crisi econòmica servirà per donar la raó a ACR en un assumpte: el POUM. Segons el regidor, el nou POUM amb el que es treballa tindrà molts punts en comú amb el que la formació d’independents ja havia defensat en el procés anterior com a conseqüència de la reducció d’ingressos provinents del sector de la construcció.

Finalment, el regidor d’ACR valora amb un 6 la gestió de l’equip de govern, mentre que posa un 7 a la tasca que ha fet Alternativa Ciutadana de Rubí durant aquests primers 12 mesos de legislatura.

Recupera la resta d’entrevistes publicades fins ara a representants de totes les formacions polítiques aquí.

Share

    Comentaris

Nom

Comentari