La Plataforma en Defensa dels Serveis Públics convoca una manifestació pel 19/10

10 Octubre 2012, Afegir comentaris
Categories: Educació, Salut
Etiquetes:

Notícia Rubitv

El col·lectiu espera que el debat ciutadà sobre la independència no faci oblidar els efectes de les retallades.

El proper divendres 19 d’octubre es farà una manifestació en contra de les retallades. Es tracta de la carta de presentació de la Plataforma en Defensa del Serveis Públics, que va néixer la passada primavera (veure notícia) i que ara es vol donar a conèixer entre els rubinencs. L’objectiu de la iniciativa és congregar el major nombre possible de rubinencs molestos amb les polítiques d’austeritat dels governs de Catalunya i Espanya. La manifestació recollirà el testimoni de la multitudinària protesta de l’any passat convocada per la Plataforma d’Associacions de Veïns (veure notícia). El col·lectiu afirma que en un any els efectes de les retallades han anat creixent i per això consideren que ara és mes important que mai sortir al carrer i fer arribar el seu missatge als governants.

La manifestació de divendres 19 s’iniciarà a les 18.30h a la plaça de la Nova Estació i recorrerà l’avinguda Barcelona, el passeig Francesc Macià i arribarà fins al CAP Mútua, per després acabar a la plaça del Doctor Guardiet, on es faran tallers i diversos parlaments, entre d’altres activitats, a partir de les 19.30h.

L’avançament electoral anunciat pel president de la Generalitat, Artur Mas, va fer replantejar aquesta manifestació als organitzadors, però finalment han decidit mantenir aquesta convocatòria. A més, s’han pronunciat sobre el debat que gira entorn a la independència de Catalunya, un tema que no hauria de fer oblidar els efectes de les retallades, segons la Plataforma en Defensa dels Serveis Públics.

Share

    Comentaris

Nom

Comentari