Propostes per recuperar i protegir l’estany dels Alous

31 octubre 2012, Afegir comentaris
Categories: Medi ambient

Fa uns dies la UASC, ACR i entitats ecologistes com CEPNA o el MUSSOL van fer una roda de premsa per explicar la creació d’una nova plataforma en defensa de l’estany dels Alous. Us deixem una mica més d’informació (veure document adjunt i informació a sota).

[Download not found]

L’espai de l’estany del Alous es pot ordenar i oferir la oportunitat de crear un espai mixt on hi pot haver espais pel gaudiment dels ciutadans tant dels barris propers com d’altres sectors de Sant Cugat i Rubí. A aquests espais de trobada i d’activitats a l’aire lliure (tallers infantils, per adults, aula de natura,… ) s’hi poden afegir una zona d’hortes urbanes ordenades, àrees de passejada i també espais reservats a la conservació de la fauna i de flora.

Algunes línies a seguir:

[i]  Mamífers, artròpodes(abelles, formigues, papallones, aràcnids…), aus(perdiu, polla d’aigua, fotja, mussol, puput, blauet, agró blanc, oreneta, garsa, corb, pinsà comú, cadernera…), amfibis(gripau, granota verda, tortugues….), rèptils(vidriol, dragó, llangardaix, sargantana, serp verda, colobra escurçonera…) i peixos(barb cua-roig, banyut d’aigua dolça…).

[ii] Cues de cavall, heures, pollancres, àlbers, tamarius, roures, oms, pi blanc, ginesta, esbarzer, roselles, ravenissa blanca, fonoll, arbres fruiters, brolla, canyar, canyissar amb boga …

Share

    Comentaris

Nom

Comentari