ACR avala el sistema de pilones de l’illa de vianants

10 novembre 2012, Afegir comentaris
Categories: Altres

Notícia Ràdio Rubí

Alternativa Ciutadana de Rubí (ACR) i el Partit Popular (PP) han estat aquest dimecres el comandament de Policia Local des d’on es controlen les càmeres de seguretat de l’illa de vianants. La visita ha permès conèixer el funcionament del sistema de pilones que impedeix la circulació de vehicles no autoritzats per aquesta zona. Agustí Martínez, portaveu d’ACR, ha explicat a Ràdio Rubí que s’han assegurat que “no hi ha afany recaptatori” i que es “garanteix l’entrada i sortida de l’illa en cas d’emergència”..
.
Després de rebre diverses queixes i preguntes, ACR va demanar una visita de tots els partits polítics al centre de comandament per comprovar-ne el funcionament. Finalment, la visita es va realitzar dimecres, però només hi van assistir els regidors de la formació d’independents i el PP.

El portaveu d’ACR, Agustí Martínez, s’ha mostrat “gratament sorprès” pel resultat de la visita. Martínez assegura que hi ha una cara humana darrera del sistema de captació d’imatges que no pretén només multar. “Hem vist que s’han fet millores en el programa per casos d’emergència. Estem contents de saber que no hi ha afany recaptatori: si hi ha una bona explicació per a l’entrada puntual d’un veí i es pot comprovar, l’Ajuntament no procedeix a la denuncia”, explica el polític rubinenc.

El portaveu d’ACR creu que això diferencia el consistori rubinenc d’altres ajuntaments de la comarca, com el de Terrassa, que utilitza la limitació de la circulació per la Rambla per recaptar a través de multes.

Agustí Martínez ha fet aquestes declaracions durant l’enregistrament del programa Els grups municipals opinen, que s’emet aquest cap de setmana.

Recursos relacionats

Share

    Comentaris

Nom

Comentari