14N: Totes i tots a la Vaga General

13 novembre 2012, Afegir comentaris
Categories: CAV, Democràcia
Vallès Occidental. 13 de Novembre de 2012
.
ACR, membre de les CAV, també dóna suport a la vaga general del 14N.
.
Les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV), ens adherim a la convocatòria de Vaga General del proper 14 de Novembre. Des de les CAV fem una crida a la mobilització de tots els vallesans i a la participació en les diferents accions de protesta que es realitzaràn als diferents pobles i ciutats de la comarca.
.
Aquesta és una jornada de vaga convocada també a diferents països de la Unió Europea, convertint-la en una vaga social, que traspassa l’àmbit d’acció dels sindicats. No només reivindiquem una millora dels drets laborals, sinó també la necessitat de recuperar drets i serveis bàsics com la sanitat i l’educació públics.
.
És una vaga en contra de la precarització absoluta de tots els àmbits de la nostra vida. Ja n’hi ha prou de que tots els recursos aportats solidàriament per la classe treballadora a l’Administració Pública, no vagin destinats a la cobertura de les necessitats més elementals de la població. Ja n’hi ha prou de seguir servint als interessos de les grans fortunes econòmiques, salvant bancs, promovent amnisties fiscals i rebaixes d’impostos per a les rendes altes.
.
Ens trobem davant el major retrocés dels drets laborals i socials dels últims anys, i per aquest motiu cal plantar cara, no només en la mobilització de la propera vaga, també en el dia a dia, amb l’organització social, la solidaritat col·lectiva i la política alternativa. A la resignació i a la desmobilització, aliades del sistema, hem de respondre des d’una lluita social i una sobirania plena, actuant des de la proximitat i la quotidianitat en tots els fronts possibles. La situació d’emergència social que estem vivint demana d’una resposta coordinada.
.
Finalment us convidem a les diferents manifestacions convocades als pobles del Vallès, a sumar-vos a la Vaga i a fer refexionar i convidar a tots aquells companys que en tinguin dubtes.
Share

    Comentaris

Nom

Comentari