Al·legacions d’ACR als Pressupostos Municipals de Rubí 2013

07 gener 2013, Afegir comentaris
Categories: Destacat, Economia i Hisenda local
Etiquetes:

Aquestes són les al·legacions d’ACR als Pressupostos Municipals 2013 acordats a l’assemblea oberta d’ACR del passat 22/12/2012. Proposem invertir els 1.5 milió d’euros d’estalvi en mesures extraordinàries contra la crisi.

Per poder llegir millor les al·legacions podeu clicar sobre la imatge o bé descarregar-ne els detalls:

[Download not found]

RESUM i PROPOSTES d’INVERSIÓ

El total de l’estalvi econòmic proposat per ACR supera el milió i mig d’euros.

Aquest estalvi compensaria amb escreix la xifra de 853.000 euros que la regla de la despesa (conseqüència de la Llei d’Estabilitat Pressupostària aplicada als pressupostos municipals) ha restat dels 3,5 milions previstos per a mesures extraordinàries contra la crisi en els Pressupostos 2013.

En aquest sentit, el grup municipal d’ACR proposa que les esmentades mesures extraordinàries contra la crisi recuperin la seva dimensió, així com que, en la mesura de les possibilitats, la seva concreció es faci consultant i fent participar activament en el seu disseny a diversos sectors de la ciutadania de Rubí (associacions veïnals, empresarials, sindicals i socials en general). Concretament, en la partida de 825.000 euros de suport a la creació d’ocupació, i en la de 180.000 euros per a formació ocupacional, es podria potenciar la creació d’alguna cooperativa especialitzada en la preservació del medi natural de la ciutat. D’altra banda, tant en les transferències com en les inversions reals amb el genèric de barris al dia (un total de 550.000 euros), caldria integrar també les urbanitzacions de Rubí, amb moltes situacions de mancança de manteniment i d’adequació.

En relació als pressupostos també us deixem l’article d’ACR per a la revista La Ciutat “Pressupostos poc debatuts en temps de crisi“.

Share

    Comentaris

Nom

Comentari