Resum assemblea ACR del 19/01/2013

22 gener 2013, Afegir comentaris
Categories: Assemblea

Vídeo de la notícia a Rubitv.cat.

Notícia Ràdio Rubí: ACR es proposa millorar el seu model comunicatiu per arribar a més públic

ACR ha proposat canvis per fer arribar els seus projectes a la ciutadaniaAquest dissabte s’ha celebrat la primera assemblea de l’any d’Alternativa Ciutadana de Rubí (ACR). A l’acte s’han tractat temes sobre l’organització interna del partit rubinenc i el seu sistema comunicatiu. Com a conclusió, l’entitat vol millorar la coordinació i projecció del partit. D’altra banda, Agustí Martínez abandonarà el seu càrrec de regidor aquest estiu i el seu successor es plantejarà en les properes assemblees.
.
Alternativa Ciutadana de Rubí (ACR) ha realitzat aquesta dissabte la primera assemblea de 2013. Els temes a tractar a la reunió han estat l’organització interna del partit rubinenc i la seva projecció externa. Agustí Martínez, portaveu municipal d’ACR, ha destacat que la feina realitzada no té la millor recompensa.

A nivell intern, ACR s’ha proposat millorar la seva coordinació amb les comissions de treball perquè la seva feina doni millors fruits. Aquesta idea s’ha portat a l’assemblea perquè, des del partit, s’ha assegurat que la tasca de les comissions no acaba de donar bon resultat de cara a l’exterior. Sobre aquesta qüestió, s’ha acordat millorar la projecció i evitar així que hi hagi descoordinació i aconseguir que la informació arribi correctament.

D’altra banda, Agustí Martínez deixarà de ser regidor a partir d’aquest estiu. El mateix Martínez ha explicat que ho deixarà per motius personals i que a hores d’ara encara es desconeix qui serà el proper regidor. El portaveu ha afirmat que la decisió es prendrà en les properes assemblees. A priori, els candidats més probables per assumir el càrrec serien Josep Manel Alberti i Mireia Gascón, els següents a la llista electoral d’ACR. Tot i això, caldrà esperar per sortir de dubtes.

Recursos relacionats

Share

    Comentaris

Nom

Comentari