Rubí no necessita un altre abocador. El Vallès Occidental tampoc!! Mou-te!!

29 gener 2013, Afegir comentaris
Categories: Destacat, Medi ambient
Etiquetes: ,

LA GENERALITAT APROVA LA CONSTRUCCIÓ D’UN NOU ABOCADOR A RUBÍ

L’aprovació inicial del Pla Especial Urbanístic presentat pel grup Sánchez preveu allargar l’activitat a Can Carreras uns sis anys més, i la construcció de l’abocador de Can Balasc. Aquest nou abocador obrirà els 365 dies durant els propers 20 anys, amb unes capacitats de tractament de residus molt superiors a les sol.licitades inicialment. Per sentència (TSJ núm 35/2012), TMA només pot abocar certs tipus de residus inerts (com terres i runes) a Can Balasc, però  l’aprovació del Pla Especial inclou un intercanvi de residus amb els que té autoritzats a Can Carreras des de gener de 2012.

https://www.acr.cat/2012/07/18/pagina-informativa-dacr-sobre-can-balasc-i-el-possible-abocador/

http://www.alternativa-castellbisbal.cat/abocador-can-balasc

Recordem que els residus que aniran a parar a Can Balasc seran majoritàriament de l’Àrea Metropolitana. Cal una altra forma de gestionar els residus, més justa social i ambientalment, on sobretot reduir i reutilitzar siguin els objectius principals (més info aquí).

Des de la Plataforma “No a l’abocador de Can Balasc” fem una crida a tots els rubinencs i us convidem a participar als diferents actes que estem preparant. Pròximament es convocarà a entitats, AAVV i ciutadania en general a una reunió per tal de preparar les possibles accions a realitzar.

Per a més informació:

https://www.acr.cat

http://www.facebook.com/groups/418717641496358/

http://www.facebook.com/groups/334290341243/

Rubí no necessita un altre abocador. El Vallès Occidental tampoc!! Mou-te!!

Share

    Comentaris

Nom

Comentari